Ben je al lang op zoek naar een nieuw wedstrijdjasje, maar kun je maar niets geschikt vinden?

Ik weet precies hoe je je voelt.

Een aantal jaren geleden wilde ik graag een nieuw jasje, maar ik kon nergens vinden wat ik zocht. Of ik betaalde de hoofdprijs en daar zat ik ook niet op te wachten. Dit moest anders kunnen, besloot ik. Ik heb immers ruime kennis van de paardenwereld, ruime mogelijkheden om overal ter wereld rond te kijken naar de perfecte plek voor de productie en een goede dosis doorzettingsvermogen. Dus aangemoedigd en geholpen door vriendinnen en familie ben ik van start gegaan. 

Inmiddels zijn we alweer 6 jaar verder en heb ik het geluk gehad om enorm veel ervaring op te mogen doen. Ik heb al heel veel klanten ontvangen en mogen helpen met het samenstellen van hun nieuwe wedstrijdjasjes en slipjassen. En ik heb veel geleerd over het vervaardigen van jasjes en de do’s en don’ts over de jaren heen. Mijn missie? Jou helpen met het creëren van je droomjasje!

Als je een afspraak maakt, neem ik alle tijd om samen met jou (en bijvoorbeeld je vriendinnen) onder het genot van een cappuccino of een kopje thee jouw droomjas door te nemen.

We bekijken de stoffencollectie en bespreken wat het beste bij jouw wensen past. Wil je bijvoorbeeld iets dat goed bij je cap matcht, of wordt jouw jasje het begin van een hele nieuwe wedstrijdset? Allemaal dingen om rekening mee te houden. Vervolgens meet ik je zorgvuldig en deskundig op, voor een optimale pasvorm.

Wie ik ben? Ik ben Joyce Dekker (31). Al zo lang ik me kan herinneren zit ik op de rug van het paard, hou ik van chocola en een wijntje op z’n tijd. Heb ik wel humor (vind ik zelf) en vind ik het leuk om met (leuke) mensen te werken. Verder vlieg ik parttime de wereld rond als stewardess, want naast paarden zijn vliegtuigen ook een passie van me.
 

 

Ik heb zin om met je aan de slag te gaan! Stuur me een mailtje of appje om een afspraak te maken. Als ik met beide benen op de grond sta, stuur ik je zo snel mogelijk een antwoord terug.

Bedankt voor het lezen!
Liefs,
Joyce

 

 

© 2016 - 2022 Levise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel